Zijgevel aangetast door vocht

Zijgevel aangetast door vocht

Meer comfort in de woning creëren is een kwestie van kiezen voor de juiste maatregelen - en dat begint al bij de buitenzijde van het huis. De zijgevel is een van die plaatsen die maar al te vaak aangetast wordt door vocht, en mensen gaan dan ook op zoek naar de beste oplossing voor een dergelijke probleem.

Vocht is de grooste vijand van elke woning: het kan langs alle spleetjes en gaatjes binnenkruipen, en vaak is het al te laat als er iets van wordt opgemerkt. Dankzij een professionele aanpak is het echter mogelijk om vochtproblemen op te lossen én toekomstige risico's te minimaliseren. Www.gevelwerkencroes.be is daarvoor dé specialist, en wat meer informatie over de service is hier dan ook wel van belang!

Een zijgevel aangetast door vocht oplossen

Gevelwerken Croes is de specialist bij uitstek waar u beroep op moet doen als u van een vochtvrije, aangename en gezonde woningen wilt genieten. Bij vochtproblemen wordt de gevel als het ware geÏsoleerd, waardoor water en alle bijkomende problemen geen kans meer maken. Bij deze aanpak geniet u van een aantal interessante voordelen:

  • De gevel ziet er weer als nieuw uit, Dankzij de speciale isolatieteckniek met betrouwbare materialen.
  • Optimale weerstand tegen vocht. De buitenmuren en zijgevel worden ten volle beschermd tegen vocht dat de woning probeert binnen te dringen.
  • Meer energie besparen. Doordat de temperatuur en de vochtigheid in de woning constanter zijn en beter beheerd kunnen worden, betaalt u ook veel minder voor energie.

Bovenstaand overzicht maakt duidelijk dat uw zijgevel laten isoleren tegen vocht een van de beste maatregelen is die u kunt nemen om snel van meer wooncomfort en een gezond leefklimaat te genieten!

Zijgevel aangetast door vocht oplossen

Het is belangrijk te weten dat er verschillende manieren zijn waarop u een gevel kunt laten isoleren. Bij Gevelwerken Croes wordt gebruik gemaakt van verscheidene methodes:

  • Gevelpleister of crepi
  • Isolatie van de gevel met steenstrips
  • De gevels beschermen met een houten bekleding
  • Een extra buitenmuur in baksteen voor optimale bescherming
  • Aluminium panelen voor de gevel, volkern platen uit kunststof en slidings

Het spreekt voor zich dat elke gevel een andere aanpak vereist als het gaat om isolatie. Vertrouwen op een specialist garandeert dan ook dat u de beste oplossing kunt vinden voor uw huis - en dat draagt natuurlijk alleen maar bij aan de gezondheid en de leefbaarheid van uw woning!