Gevelbepleistering

Gevelbepleistering

Opzoek naar gevelbepleistering ?

Gevelbepleistering of crepi is een eeuwenoude techniek. Dankzij het moderne en stijlvolle uitzicht is crepi momenteel meer dan ooit in trek, zowel bij renovatie- als nieuwbouwprojecten.

IMG_0092.jpgIMG_1114.jpgIMG_0477.jpgIMG_0601.jpgIMG_0699.jpgIMG_0710.jpgIMG_0752.jpgIMG_0755.jpgIMG_0894.jpgIMG_0902.jpgIMG_0914.jpgIMG_1017.jpgIMG_1019.jpgIMG_1034.jpgIMG_1037.jpgIMG_1064.jpgIMG_1077.jpg

Gevelbepleistering voordelen

  • Gevelbepleistering zorgt voor een strakke en homogene afwerking die combineerbaar is met elke moderne architectuurstijl.
  • De laag kan aangebracht worden op alle vormen van metselwerk. Gevelbepleistering is daarom een ideale manier om onregelmatigheden in gevels van oude huizen weg te werken.
  • Het is mogelijk om vooraf een isolatielaag op de gevel aan te brengen.
  • Gevelbepleistering laat geen water door van buiten naar binnen, maar wel waterdamp van binnen naar buiten. Dat is nodig om schimmels in huis te vermijden. Meestal brengen we op de bepleistering een extra waterafstotende behandeling aan die ook beschermt tegen vervuiling.
  • Op de gevelbepleistering kan een verf aangebracht worden die in maar liefst 144 tinten beschikbaar is.
  • Ook qua afwerking is er ruime keuze: glad, ruw, geribd, met effecten… Zo bestaat er gegarandeerd een gevelbepleistering die aansluit bij uw smaak en de bouwstijl van uw huis.
  • Onderhoud kan eenvoudig met een hogedrukreiniger, bij voorkeur om de 5 jaar.

Soorten gevelbepleistering

Er zijn twee soorten bepleistering:

  • Kunsthars wordt vooral gebruikt bij nieuwbouwprojecten. Het is zeer goed bestand tegen alle weersomstandigheden. Ook is het zeer elastisch en kan het op zeer grote oppervlakken aangebracht worden.
  • Minerale kalkpleister is vooral populair bij renovatieprojecten omdat het zeer goed waterdampdoorlatend is. Dat is belangrijk bij oudere gebouwen.

Gevelwerken Croes: meer dan 10 jaar ervaring in aanbreng en onderhoud van gevelbepleistering.

Voor gevelbepleistering schakelt u best een vakman in. Gevelwerken Croes heeft x jaar ervaring in de bepleistering van zowel nieuwbouw als bestaande huizen in de regio diepenbeek, met of zonder isolatie. Wij houden daarbij rekening met uw specifieke wensen qua kleur en afwerking.

Ook voor onderhoud en renovatie van uw bestaande crepigevel kunt u rekenen op ons vakmanschap.

Heeft u een nieuwbouwproject of plannen om uw gevel te vernieuwen, en overweegt u om met gevelbepleistering te werken? Contacteer ons dan voor professioneel advies en voor een vrijblijvende offerte.

Heeft u nog vragen of twijfels over de manier van aanpakken? Gevelwerken Croes staat u bij met professioneel advies. Vertel ons over uw project.