gevel schilderen

Gevel schilderen Bornem

Uw betrouwbare partner voor gevels schilderen Bornem

Zoek je een ervaren en betrouwbare partner op vlak van gevels schilderen Bornem? Twijfel dan niet ons te contacteren. Reken op ons voor kwalitatieve schilderwerken Bornem!

Wij kunnen ook uw gevel kaleien, een oude schildertechniek. Ontdek hier meer over gevel kaleien door Gevelwerken Croes.

De wereld ziet er zoveel leuker uit in kleur. Een mooi geverfde gevel geeft uw woning of gebouw dan ook een frisse toets. Ga niet over één nacht ijs. Kies een sterke tint die karakter uitstraalt en die niet vloekt met uw woonstijl. Zo zorgt u met een likje verf voor een persoonlijke touch.

Stijlvolle afwerking

Bij Croes leggen we de focus op de stijlvolle afwerking van uw woning. Een baanbrekende muurverf op basis van siliconenhars voor (na) geïsoleerde muren. Deze verf is speciaal ontwikkeld om gevelisolatiesystemen te beschilderen en garandeert een draagkrachtige afwerking, die volledig bestand is tegen slagregen en in hoge mate waterdamp doorlaat.

Bescherm je gevel met buitenschilderwerken Bornem

Buitenschilderwerken hebben een decoratieve functie, maar daarnaast zorgen ze ook voor de bescherming van je gevel. Op die manier zal je gevel beter bestand zijn tegen allerlei weersinvloeden en zullen je in de toekomst heel wat onderhoudswerken bespaard worden.

Uiteraard heb je voor buitenschilderwerken Bornem een aangepaste verf nodig die geschikt is voor buiten. Voorts zal je verfkeuze afhangen van de ondergrond die je gaat schilderen:

  • Baksteen
  • Cellenbeton
  • Gevelbepleistering
  • Hout
  • Metaal

Ieder materiaal heeft zo zijn eigen specifieke vereisten en het is belangrijk je daaraan te houden. Zoek je hulp of meer advies? Contacteer dan Gevelwerken Croes voor gevels schilderen.

Vind hieronder heel wat redenen waarom je best een ervaren vakman inhuurt voor je buitenschilderwerken.

De juiste verf gebruiken is van groot belang

Zo is verf voor buitenmuren over het algemeen waterdicht en UV-bestendig, maar bestaan er ook soorten verf die nog een stapje verder gaan. Het is dus van groot belang dat je goed nadenkt over het type verf dat je gebruikt om je gevel te schilderen.

Werd je gevel al eens eerder onderworpen aan buitenschilderwerken, ga er dan niet blindelings van uit dat je hier overheen kan schilderen. Niet elke verfsoort kan immers zomaar gecombineerd worden.

Heb je zelf niet echt een goed idee van de verschillende soorten verf die er tegenwoordig te verkrijgen zijn en welke soort verf ideaal is voor jouw woning? Doe dan een beroep op een vakman zoals Croes voor gevels schilderen. Contacteer ons gerust voor meer info, een afspraak, advies op maat of een gratis offerte.

Houd rekening met omstandigheden vooraleer je schildert

Je gevel schilderen Bornem doe je niet zomaar wanneer je daar zin hebt. Er zijn immers heel wat factoren waar je rekening mee moet houden, waarvan het weer een van de belangrijkste is.

Zo begin je best nooit aan buitenschilderwerken wanneer het te koud of te warm is, en ook als er nachtvorst, mist of veel regen voorspeld wordt, berg je je verfborstel best nog eventjes op.

Heb je zelf niet de nodige kennis of ervaring voor het bekomen van een mooi en duurzaam resultaat voor je gevel? Dan schakel je best een vakman is zoals Croes voor gevels schilderen.

Je gevel schilderen Bornem vraagt heel wat voorbereiding

Ook als je zelf niet veel tijd hebt, laat je de schilderwerken van je gevel best over aan een vakman. Er komt immers heel wat voorbereiding bij kijken vooraleer je effectief kan beginnen schilderen.

  • Voordat je begint te schilderen Bornem zorg je onder meer best voor dat de toestand van de gevel in orde is. Zorg er in de eerste plaats voor dat de gevel stof- en mosvrij is. Indien er gaatjes of barstjes in de muur te zien zijn, werk je deze best bij. Zo niet kunnen er bellen ontstaan.
  • Als je vochtproblemen hebt, moet je deze eerst oplossen om het afbladeren van de verf tegen te gaan.
  • Muren die vaak blootgesteld zijn aan regen behandelt u best eerst met een beschermende coating. Dit zorgt voor een extra beschermende laag.
  • Bij het verven van een gevel moet je waarschijnlijk ook een steiger huren.

Vragen?
Een afspraak maken?
Gratis offerte?

Contacteer ons!

geven-schilderen-2.jpggevel-schilderen.jpg

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Vlaams-Brabant

Brussels Hoofdstedelijk Gewest