Gecementeerde plint

Vakkundig aanbrengen van gecementeerde plint op uw gevel

Gevelwerken Croes is uw specialist in het aanbrengen van gecementeerde plint voor zowel moderne als klassieke woningen. Contacteer ons voor een gratis offerte!

Wij plaatsen gecementeerde plinten op zowel moderne als klassieke woningen. Doorgaans werken we deze af met een verf of een gemalen natuursteen crepi.

Gevelplinten

De meeste woningen worden onderaan afgewerkt met gevelplinten. Dat ziet er niet alleen mooi uit, gevelplinten zorgen ook voor bescherming tegen opspattend slijk en ander vuil. Deze plinten worden vaak op twee manieren afgewerkt: met blauwe hardsteen of door middel van een gecementeerde strook.

Blauwe hardsteen wordt vaak gebruikt als gevelplint, maar heeft ook andere toepassingen zoals de omkadering van poorten, de afwerking van trappen en meer.

Een leuk en budgetvriendelijker alternatief voor blauwe hardsteen is een cementering. Een gecementeerde plint kan op verschillende manieren worden afgewerkt: Glad, geschuurd of gesponst. Het is ook makkelijk overschilder baar.

Contacteer Gevelwerken Croes, specialist in gecementeerde plint voor meer info of het aanbrengen van gecementeerde plint aan uw woning.

Gecementeerde plint of blauwe hardsteen?

Heel wat mensen twijfelen tussen een gecementeerde plint voor hun woning, of voor blauwe hardsteen. Je moet echter afwegen wat je het belangrijkste vindt.

Als je de beste en mooiste oplossing wenst, hou het dan bij een plint van blauwe hardsteen. Het oogt klassevol, laat zich perfect combineren met alle mogelijke gevelmaterialen en zal niet vervuilen door opspattend water.

Groot nadeel van blauwe hardsteen is echter de prijs, die ligt veel hoger dan de kost van gecementeerde plint.

De gecementeerde plinten zullen mettertijd echter donkerder worden door de inwerking van het vocht en kunnen hier en daar ook witte vlekken vertonen. Maar dit kan deels voorkomen worden met het aanbrengen van een hydrofuge of waterafstotent middel.

Verder kan je het probleem ook beperken door rond de woning een strook dunne kiezelsteentjes aan te liggen zodat het water minder fel zal opspatten.

Overige diensten voor uw gevel

Als ervaren specialist in gecementeerde plint, kunt u op Gevelwerken Croes beroep doen voor nog een heleboel andere gevelwerken; zoals:

Gevelisolatie: De gevel van uw woning of gebouw isoleren is een slimme zet voor uw portefeuille. Een niet-geïsoleerde gevel laat immers meer dan dertig procent van alle warmte in huis ontsnappen!

Gevels schilderen: Zoek je een ervaren en betrouwbare partner op vlak van gevels schilderen? Twijfel dan niet ons te contacteren. Reken op ons voor kwalitatieve schilderwerken!

Gevels kaleien: Kaleien is een eeuwenoude schildertechniek. Ideaal om gevels of oude muren op te knappen bij een renovatie of na een herstelling. Uw woning of gebouw krijgt door kalei in een mum van tijd een nieuwe look.

Krabpleister: Krabpleister is een natuurlijke pleister die rechtstreeks op zuivere muren en gevels kan worden gezet. Het geeft uw gevel een ruwe en authentieke look.

Hydrofuge: U heeft een mooie en propere gevel en wil dat ook zo houden? Door de gevel te behandelen met een kleurloze hydrofuge wordt deze water- én vuilafstotend en verhoogt de duurzaamheid ervan.

Kunnen wij u helpen met uw gevel?
Twijfel niet ons vrijblijvend te contacteren voor meer info.

IMG_0071.jpgIMG_0070.jpggecementeerde-plint-3.jpgIMG_0072.jpgIMG_0074.jpgIMG_0640.jpgIMG_0641.jpgIMG_0642.jpgIMG_0739.jpgIMG_0743.jpgIMG_0744.jpgIMG_0861.jpgIMG_3946.jpgIMG_3948.jpgIMG_3949.jpgIMG_3959.jpg